Witgoed & Wasmachine reparatie Oosterhout

 • Alle soorten witgoed apparaten
 • Lage reparatie tarieven
 • Ervaren monteurs
 • Garantie op reparaties

Professionele en ervaren witgoed monteurs in Oosterhout!

De werkzaamheden die we voor je uitvoeren vallen onder een all-in tarief van €65,-.
Hieronder vallen 15 minuten aan reparatie en arbeid.
Mocht het voorkomen dat de monteur meer tijd nodig heeft, dan betaal je €24,50 per 15 minuten.

Bij witgoedbreda.nl zijn we experts in het repareren van wasmachines in Oosterhout met meer dan 30 jaar ervaring. Meestal kunnen onze monteurs je wasmachine de volgende dag al repareren, dus je kunt bij ons rekenen op een snelle reparatie.

Als je wasmachine stuk gaat denk je al snel aan het kopen van een nieuwe wasmachine. Dit is vaak echter erg duur en vaak zonde van je geld. Bij witgoedbreda.nl kunnen we je wasmachine repareren voor een eenmalig bedrag. Mocht er een grotere reparatie nodig zijn, dan zal onze monteur je de kosten laten weten zodra hij bij je is. Reparatie is natuurlijk altijd je eigen keuze. Vind je de aanvullende reparatiekosten te hoog en besluit je niet te repareren dan betaal je alleen ons tarief van 65,-.

Wil je een afspraak met ons maken? Neem contact met ons op via ons contactformulier of mail ons op info@witgoedbreda.nl.

 • Geen voorrijkosten
 • Professionele monteurs
 • Geen parkeerkosten
 • 12 maanden garantie
WITGOED EN WASMACHINE REPARATIES

Expert in wasmachine reparaties in Oosterhout

Hier onder staan enkele belangrijke fabrikanten van wasmachines die wij dagelijks repareren:

 • Alle regio’s rondom Breda (+20km). Geen voorrijkosten

Witgoed & Wasmachine reparatie Oosterhout

Naarmate je wasmachine ouder wordt is de kans groter dat hij stuk gaat. Vaak is een reparatie nodig, of moeten bepaalde onderdelen vervangen worden. Bij witgoedbreda.nl ben je aan het juiste adres als je wasmachine stuk gaat. Wij voeren op een professionele manier witgoed en wasmachine reparaties uit in Oosterhout.

We zijn werkzaam in heel Breda en omstreken. Twijfel je of we bij jou in de buurt werken? Bel dan met onze medewerkers. We zullen samen met je kijken of we je kunnen helpen.

Wil je dat we contact met je opnemen?

Vul onderstaand formulier in, dan bellen we je zo snel mogelijk terug om een afspraak in te plannen.

Akkoord met privacy policy
Witgoed en wasmachine reparatie service

Problemen met je wasmachine in Oosterhout?

Omdat elke wasmachine anders is zijn er een behoorlijke aantal dingen die er mis mee kunnen gaan. Omdat wij dagelijks onderhoud verrichten aan wasmachines, weten we welke problemen vaker voorkomen dan andere.

Wasmachine reparatie Oosterhout

Aanmelden van je reparatie

Maak een afspraak

Bij witgoedbreda.nl, de marktleider op het gebied van reparatie van huishoudelijke apparaten in Oosterhout kunnen we je helpen om elk soort onderhoud uit te voeren.

 • Alle merken witgoed
 • Tarieven voor reparatie zijn laag
 • Ervaren en gemotiveerde monteurs
 • Reparaties komen met garantie

De snelle service die we bieden zal voldoen aan al je behoeften voor reparatie van je apparaten. Het meeste werk zal op dezelfde dag voltooid worden. We werken met concurrerende prijzen en we zullen je geen voorrijkosten rekenen.

Wasmachine reparatie Oosterhout

Er is niets vervelender dan een wasmachine die plotseling crasht. De vieze kleren stapelen zich op, en de wasmachine die stuk is staat je in de weg. Voordat je naar de winkel gaat om snel een nieuwe machine te kopen, is het verstandig om wasmachine reparaties te overwegen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, hoeft reparatie van wasmachines helemaal niet duur te zijn. In de meeste gevallen hoef je maar een klein onderdeel te vervangen en kan je wasmachine weer geruime tijd mee gaan.